Logo Parametrica


Cine suntem

Despre Parametrica

La final de an 2017, Parametrica dă o nouă direcție viziunii prezente și lansează cursurile de design interior Design Your Space, într-o abordare de tip afterwork. Destinate oricărui iubitor de culoare și design, noul format de cursuri se înscrie în setul de valori Parametrica, definite de eficiență şi utilitate.

Conceptul și structura cursurilor sunt construite pe fondul unei experiențe îndelungate în organizarea de workshopuri în domeniul arhitecturii și designului. În 2012, Parametrica se lansa ca școală de design destinată specialiștilor din arhitectură și din domenii conexe, în devenire sau cu experiență, organizând workshopuri și conferințe ținute de profesioniști renumiți, cu până la 400 de participanți.

Vara anului 2013 a culminat cu Dynamic Fields, workshopul internaţional de arhitectură avansată, extins pe o durată de 2 săptămâni şi care s-a finalizat cu o conferința ce l-a avut invitat ca speaker pe recunoscutul arhitect Patrik Schumacher, partener Zaha Hadid Architects, Londra. Lista poate continua, arhiva este revelatoare.

Acum, Parametrica întregește spectrul beneficiarilor și decide să ofere publicului larg posibilitatea de a explora designul interior prin module practice dedicate începătorilor și avansaților.

Vei intra progresiv în lumea designului și vei învăța să proiectezi cu plăcere și siguranță, formându-ți o gândire creativă. Indiferent care va fi destinația spațiilor cărora dorești să le dai (altă) viață – proiecte de casă sau de apartamente, bucătării moderne, dormitoare, livinguri, băi etc. –, ne vom asigura că vei câștiga deprinderea de a le gândi funcțional și estetic; astfel încât proiectul tău afterwork să poată deveni de referință.

 Diana Nitreanu

Diana Nitreanu

Cu atenție la detaliile psihologiei umane, Diana integrează nevoile și dorințele clienților în concepte de design interior aflate în armonie cu cei care se vor bucura de viitorul spațiu amenajat.Pasiunea pentru culoare și simboluri este completată de experiența în proiecte de arhitectură, design interior și design de mobilier, care se traduc în profunzimea și complexitatea unora dintre cele mai cunoscute spații de design din București, realizate ca arhitect și partener al Laboratorului de Arhitectură și brandului de mobilier LINIA Furniture. Procesul creativ este echilibrat de tehnologie și perspectiva matematică pentru a găsi forma cea mai potrivită – Diana este trainer oficial Rhino3D.

Lecția de design propusă de Diana este una experimentală. Participanții se vor “juca” cu stiluri, pattern-uri și spații, vor alege mobilierul mergând pe teren și vor finaliza puzzle-ul creative într-un proiect concret de amenajare.

 

Cristina Stroe

În jurul conceptelor de eficiență, soluții la îndemână și libertate în design își va contura Cristina conținutul cursurilor de design interior. Nu e timp de irosit când este vorba despre amenajarea unui spațiu, căci eficiența se regăsește în toate, de la utilizarea spațiului până la mixul de culori, de la documentare până la maniera în care proiectele prind formă.

Cristina Stroe

Însă toată această abordare metodică este doar un cadru în care designul este invitat să se manifeste liber, să bucure și să ofere stare de bine locuitorilor sau vizitatorilor spațiului.

Conceptele sunt susținute de experiența modelatoare a antreprenoriatului din cadrul Laboratorului de Arhitectură și a brandului de mobilier LINIA Furniture, dar și de expertiza Cristinei câștigată în peste 10 ani de implementare de proiecte de arhitectură și de design interior.

 

 

 

 

Înscrie-te acum și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Selectați cursul (obligatoriu)

Inscrie-te Acum!
close slider

Înscrie-te acum și te vom contacta în cel mai scurt timp!

Selectați cursul (obligatoriu)